با خبر شدیم که قطب تولید گردوی ایران به تسخیر گردوهای چینی درآمده است و گردوهای وطنی بر روی دست باغداران مانده است.در ادامه توجه شما را به مزایای گردوهای چینی جلب می نمایم :

  • گردوهای چینی دارای پوستی حساس همانند ظروف چینی بوده و به سهولت می شکند به نحوی که اگر شما حداقل 1 کیلو گردو را خریداری کرده و در پلاستیک بریزید تا به خانه نرسیده اید بر اثر برخورد این گردوها به همدیگر درست دم درب منزلتان زمانی که پلاستیک گردو را تحویل همسرتان می دهید تماما پوست از مغز که جدا شده بماند بلکه پوست ها یکطرف و گردوها طرف دیگر جمع شده اند.
  • این گردوها بر خلاف گردوهای سنتی کشیده تر و بیشتر شبیه بادام می باشند.
  • این گردوها زرد رنگ تر از گردوهای وطنی بوده که این تغییر رنگ به عوامل ژنتیکی مربوط می شود.
  • این گردو ها اکثر دو یا چند مغز هستند.
  • سرو غذاهای آماده شده با این گردو ها در ظروف چینی بسیار دلچسب تر و با مزه تراست.
  • با توجه به سایر محصولات چینی سفره شما و حتی کل منزلتان یکدست می شود مثلا ماشین چینی-سنگ چینی-سرامیک چینی-میز و صندلی و لباس و سفره و قندان و ... خلاصه همه از دم چینی
  • این گردوها نسبت به گردوهای وطنی به واحد پول ملی ؛ریال؛ نزدیکترند به نحوی که شما می توانید آنرا به ریال خرید کنید.
  • از آب گذشته اند.
  • با کلیه شیرینی جات و غذاهای ایرانی و فرنگی سازگارند.
  • بر روی تمامی گردوها عبارت ساخت ژاپن یا آمریکا یا هر جایی را که سفارش بدهید حک شده است.
  • حذف یارانه ها هیچ تاثیری بر قیمت آن نخواهد داشت.